Kandidaten

 

Hieronder staan alle kandidaten vermeld die op zoek zijn naar een passende functie. Aan de linkerzijde op deze pagina kun je de kandidaten per categorie verfijnen.

 

 • Beginnend Assistent Accountant (Ref.20191002)

  Vrouw - Regio: Almere, Utrecht, Amsterdam

  Open en communicatief vaardige dame met een afgeronde VWO studie wil graag in september starten met de RA studie bij Nyenrode. Zoekt een functie bij een wat kleiner kantoor. Een geduldige starter die openstaat voor feedback en vragen durft te stellen.

  Contact opnemen

 • Beginnend Assistent Accountant (Ref.20191005)

  Man - Regio: Rotterdam

  Gedreven jongeman met een verkort HBO accountancy diploma op zak zoekt een MKB accountantskantoor waar hij de opleiding duaal verder kan afronden. Een klein kantoor waar je meerdere taken kunt verrichten spreekt hem het meeste aan. Een starter die goed zelfstandig kan werken binnen vastgestelde kaders. Kan goed luisteren en pakt dingen snel op.

  Contact opnemen

 • Zelfstandig Assistent Accountant (Ref.20191003)

  Vrouw - Regio: Arnhem, Zevenaar, Doetinchem

  Enthousiaste en ambitieuze kandidaat zoekt een passend MKB accountantskantoor waarbij ze in de functie van zelfstandig assistent accountant kan doorgroeien naar de functie van (junior) Relatiebeheerder (in de samenstelpraktijk). Vorig jaar heeft ze haar praktijkstage afgerond en zich ingeschreven als AA accountant. Ze is een harde harder werken met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Qua persoonlijkheid zou ze nog wat anciënniteit mogen ontwikkelen.

  Contact opnemen

 • Senior Accountant RA (Ref.20191004)

  Man - Regio: Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Overijssel

  Oud vennoot van een SRA kantoor, zoekt een nieuwe uitdaging omdat zijn opdracht binnenkort afloopt. Is de afgelopen jaren werkzaam geweest als Accountant in de samenstelpraktijk bij een MKB kantoor met meerdere vestigingen. Een positie als relatiebeheerder / manager van een cliëntenportefeuille of rechterhand/coach van een (aankomend) vennoot zou mooi aansluiten. Een positie als kantoormanager zou ook interessant voor hem zijn. De wijze van samenwerking en de omvang is wat hem bespreekbaar. Betrokkene is niet (per se) op zoek naar een dienstverband. Hij is (in onderling overleg) te zijner tijd bereid te verhuizen.

  Contact opnemen

werkenbijsra.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren