Kandidaten

 

Hieronder staan alle kandidaten vermeld die op zoek zijn naar een passende functie. Aan de linkerzijde op deze pagina kun je de kandidaten per categorie verfijnen.

 

 • Beginnend Assistent Accountant (Ref.20191006)

  Man - Regio: Noord-Holland - Utrecht

  De kandidaat heeft zijn HBO accountancy afgerond en werkervaring in de samenstelpraktijk In 2020 wil hij graag starten aan Nyenrode en wil zich verder ontwikkelen in de controlepraktijk.  Een middelgroot kantoor met zowel een samenstel als controlepraktijk zou het beste bij hem aansluiten. Competenties die bij hem passen zijn oog voor detail, nauwkeurig en neemt overwogen besluiten.

  Contact opnemen

 • Beginnend Assistent Accountant (Ref.20192007)

  Vrouw - Regio: Utrecht

  In 2008 is de kandidaat voor de liefde naar Nederland gekomen. De eerste jaren in Nederland heeft ze (naast de werkzaamheden binnen haar gezin) de Nederlandse taal en cultuur eigen gemaakt. Ze wil gaan starten aan de opleiding accountancy bij Universiteit Nyenrode. Haar ambitie is om na het schakel- en mastertraject de opleiding af te ronden tot register accountant (RA). Door haar internationale levenservaring is ze flexibel ingesteld en heeft ze een groot doorzettingsvermogen. Ik heb haar leren kennen als een harde werker die beslissingen durft te nemen. Ze is kritisch en stelt hoge eisen aan zichzelf. Ze is zich bewust dat ze onderaan de ladder moet starten.  Ze is bereidt hier hard voor te werken. Voor nu is ze op zoek naar een organisatie die haar de mogelijkheid biedt om te kunnen starten aan haar studie.

  Contact opnemen

 • Beginnend Assistent Controlepraktijk (Ref.20191008)

  Man - Regio: Utrecht - Noord-Holland

  De kandidaat wist van jongs af aan dat hij accountant wilde worden. Het bezig zijn met cijfers dat is het liefste wat hij doet. Bij zijn vorige werkgever heeft hij geleerd om te boekhouden en hoe dit samenhangt in de balans. Zijn ambitie is om RA accountant te worden. Dit sluit het beste aan bij zijn studie. Ook vind hij het leuk om bezig te zijn met processen en het risico samenstellen.  Hij past het beste in een kleine organisatie waarbij een familie cultuur heerst. Verder is hij accuraat in zijn werk, resultaatgericht en altijd bereid anderen te helpen.

  Contact opnemen

 • Beginnend Assistent Controlepraktijk (Ref.20191011)

  Vrouw - Regio: Zuid-Holland

  De kandidaat beschikt over een afgeronde HBO accountancy diploma en studeert momenteel (Pre-)master Accountancy & Control. Ze heeft 2 jaar ervaring bij een Big 4 kantoor op de auditafdeling en werkt met een internationaal team. Ze ambieert een middel - groot accountantskantoor waarbij werk / studie meer in balans is.

  Contact opnemen

 • Ervaren Fiscalist (Ref.20191010)

  Man - Regio: Limburg

  Ervaren fiscalist met 20 jaar ervaring bij zijn huidige werkgever is op zoek naar een klein - middelgroot MKB accountantskantoor bij voorkeur regionaal gericht. Hij is momenteel onderdeel van het management team en heeft ervaring met fiscale advisering op het gebied van herstructureringen, bedrijfsoverdracht en vermogensoverdracht. Het aansturen van medewerkers vind hij leuk om te doen.

  Contact opnemen

werkenbijsra.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren