Kandidaten

 

Hieronder staan alle kandidaten vermeld die op zoek zijn naar een passende functie. Aan de linkerzijde op deze pagina kun je de kandidaten per categorie verfijnen.

 

 • Beginnend Assistent Accountant (Ref.20192007)

  Vrouw - Regio: Utrecht

  In 2008 is de kandidaat voor de liefde naar Nederland gekomen. De eerste jaren in Nederland heeft ze (naast de werkzaamheden binnen haar gezin) de Nederlandse taal en cultuur eigen gemaakt. Ze wil gaan starten aan de opleiding accountancy bij Universiteit Nyenrode. Haar ambitie is om na het schakel- en mastertraject de opleiding af te ronden tot register accountant (RA). Door haar internationale levenservaring is ze flexibel ingesteld en heeft ze een groot doorzettingsvermogen. Ik heb haar leren kennen als een harde werker die beslissingen durft te nemen. Ze is kritisch en stelt hoge eisen aan zichzelf. Ze is zich bewust dat ze onderaan de ladder moet starten.  Ze is bereidt hier hard voor te werken. Voor nu is ze op zoek naar een organisatie die haar de mogelijkheid biedt om te kunnen starten aan haar studie.

  Contact opnemen

 • Senior Accountant (Ref.20201004)

  Man - Regio: Utrecht / Zuid Holland

  De kandidaat heeft de afgelopen jaren als zelfstandige gewerkt. Zijn huidige situatie was in het verleden goed te combineren met zijn privésituatie. Nu heeft hij ruimte om zijn kennis en vaardigheden te benutten binnen een mkb-accountantskantoor. De kandidaat is te omschrijven als een betrokken accountant. Zijn kwaliteiten liggen in het begeleiden en ondersteunen van ondernemers. Door zijn interesse te tonen in de ondernemer kan hij zijn toegevoegde waarde bieden aan een klant. Zijn sociale en communicatieve vaardigheden maken hem een prettige persoonlijkheid in de omgang. Tevens is hij loyaal en betrouwbaar naar zijn klanten en collega’s.


  Contact opnemen

werkenbijsra.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren