Kandidaten Accountancy

 

Hieronder staan alle Accountancy kandidaten vermeld.

 

 • Beginnend Assistent Accountant (Ref.3169)

  Man - regio: Noord-Holland

  Zelfstandig, stressbestendig, nauwkleurig, communicatief vaardig, klantgericht. Werkt al geruime tijd mee (bijbaan) in het restaurant van zijn ouders. Is bijna klaar met zijn VWO studie en wil dit vervolgen met de RA studie aan Nyenrode. Hier zoekt hij een passend kantoor bij.

   

  Contact opnemen

 • Relatiebeheerder (Ref.3133)

  Man - eind 30 - Regio: Drenthe

  Gevoelsmens, loyaal, collegiaal, humor, doorzetter. Heeft al veel ervaring binnen de accountancy, is op zoek naar een nieuwe uitdaging.

  Contact opnemen

 • Relatiebeheerder (Ref.3164)

  Man - begin 50 - Regio: Zuid-Holland

  Harde werker, eerlijk, stabiel, loyaal, rustig. Werkt de afgelopen jaren in het bedrijfsleven, maar wil beslist terug naar de accountancy branche. Heeft hier in het verleden al veel ervaring opgedaan.  Beschikt over zijn AA titel.


  Contact opnemen

 • Relatiebeheerder/Adviseur (Ref.519)

  Man - begin 30 - Regio: Noord-Holland / Zuid-Holland

  Flexibel, sociaal, analytisch. Heeft de afgelopen jaren een uitstapje gemaakt naar het bedrijfsleven, maar is erachter dat zijn hart echt in de accountancybranche ligt. Beschikt over ongeveer 5 jaar werkervaring in de openbare accountancy.
  Is op zoek naar een functie bij een MKB accountantskantoor (in de regio Leiden) waarin hij zich bezig kan houden met onder andere cliëntadvisering en het begeleiden/aansturen van medewerkers. 

  Contact opnemen

 • Relatiebeheerder (Ref.3030)

  Vrouw - begin 40 - Regio: Drenthe

  Kritisch, analytisch, open, legt gemakkelijk contact, flexibel, representatief. Werkt nu bij een MKB kantoor, maar de woon-werk afstand breekt haar op. Ze heeft haar SPD afgerond en haar AA studie alleen theoretisch. Is bereid deze weer verder op te pakken.

  Contact opnemen

 • Accountant RA (Ref.3005)

  Man - begin 50 - Regio: Noord-Brabant

  Doorzetter (van de lange adem), vasthoudend, senioriteit, rustig, kwaliteitsbewust. Werkt nu 2 jaar in het bedrijfsleven, maar het reizen breekt hem op. Verder zoekt hij toch echt liever een accountantskantoor. In beide branches heft hij ervaring opgedaan. Een echte senior medewerker. Zoekt bij voorkeur een rol op vaktechniek, compliance, de praktijk of toetsingen (of een combinatie van deze onderdelen). 

  Contact opnemen

 • Accountant (Ref.3037)

  Man - begin 50 - Regio: Zuid-Holland

  Openhartig, sociaal, betrouwbaar, collegiaal, voorbereid. Heeft 16 jaar binnen een MKB accountantskantoor gewerkt als relatiebeheerder / accountant, Hij heeft het afgelopen jaar een uitstapje gemaakt naar het bedrijfsleven (advocatenkantoor), maar dit blijkt niet de juiste keuze te zijn geweest. Derhalve zoekt hij nu weer een passende functie bij een niet al te groot accountantskantoor.

  Contact opnemen

 • Accountant (Ref.3068)

  Man - midden 40 - Regio: Overijssel

  Rustig, meegaand, geïnteresseerd, benaderbaar, open, gestructureerd. Werkt nu 5 jaar bij een MKB accountantskantoor, maar zoekt bewust iets anders. Hiervoor heeft hij nog 17 jaar relevante ervaring elders opgedaan. Zoekt nu een niet al te klein MKB kantoor, waar hij zich zowel met klanten als de interne organisatie kan bezig houden.

  Contact opnemen

werkenbijsra.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren