Kandidaten Accountancy

 

Hieronder staan alle Accountancy kandidaten vermeld.

 

 • Beginnend Assistent Accountant (Ref.3169)

  Man - begin 20 - Regio: Noord-Holland

  Zelfstandig, stressbestendig, nauwkleurig, communicatief vaardig, klantgericht. Werkt al geruime tijd mee (bijbaan) in het restaurant van zijn ouders. Is bijna klaar met zijn VWO studie en wil dit vervolgen met de RA studie aan Nyenrode. Hier zoekt hij een passend kantoor bij.

   

  Contact opnemen

 • Beginnend / Gevorderd Assistent Accountant (Ref.3145)

  Vrouw - 40 - Regio: Overijssel

  Communicatief vaardig, representatief, sociaal, kritisch op inhoud, kan goed levellen, staat open voor feedback. Werkt geruime tijd bij een bank, maar vanwege een reorganisatie is ze op zoek naar iets anders. Ze kiest nu dan ook bewust voor de accountancy en heeft zeker al wat ervaring met jaarrekeningen(controles) en advisering. Ook ondertussen stoomcursus accountancy gevolgd. Zou dit willen vervolgen met de RA studie.

   

  Contact opnemen

 • Gevorderd / Zelfstandig Assistent Accountant (Ref.601)

  Man - 38 - Regio: Overijssel

  Betrouwbaar, eerlijk, behulpzaam, doorzetter, loyaal, vriendelijk. Beschikt over 6 jaar relevante werkervaring binnen een wat groter MKB accountantskantoor. Hij is bijna klaar met zijn RA studie.

  Contact opnemen

 • IT Auditor (Ref.3163)

  Man - eind 40 - Regio: Zuid-Holland

  Accuraat, verbeteringsgericht, nieuwsgierig, behulpzaam, loyaal. Werkt al geruime tijd bij hetzelfde accountantskantoor, maar is bewust op zoek naar iets anders. Hij wil zich met name toeleggen op IT audit werkzaamheden.

  Contact opnemen

 • Relatiebeheerder (Ref.3133)

  Man - eind 30 - Regio: Drenthe

  Gevoelsmens, loyaal, collegiaal, humor, doorzetter. Heeft al veel ervaring binnen de accountancy, is op zoek naar een nieuwe uitdaging.

  Contact opnemen

 • Relatiebeheerder (Ref.3164)

  Man - begin 50 - Regio: Zuid-Holland

  Harde werker, eerlijk, stabiel, loyaal, rustig. Werkt de afgelopen jaren in het bedrijfsleven, maar wil beslist terug naar de accountancy branche. Heeft hier in het verleden al veel ervaring opgedaan.  Beschikt over zijn AA titel.


  Contact opnemen

 • Relatiebeheerder/Adviseur (Ref.519)

  Man - begin 30 - Regio: Noord-Holland / Zuid-Holland

  Flexibel, sociaal, analytisch. Heeft de afgelopen jaren een uitstapje gemaakt naar het bedrijfsleven, maar is erachter dat zijn hart echt in de accountancybranche ligt. Beschikt over ongeveer 5 jaar werkervaring in de openbare accountancy.
  Is op zoek naar een functie bij een MKB accountantskantoor (in de regio Leiden) waarin hij zich bezig kan houden met onder andere cliëntadvisering en het begeleiden/aansturen van medewerkers. 

  Contact opnemen

 • Relatiebeheerder (Ref.3030)

  Vrouw - begin 40 - Regio: Drenthe

  Kritisch, analytisch, open, legt gemakkelijk contact, flexibel, representatief. Werkt nu bij een MKB kantoor, maar de woon-werk afstand breekt haar op. Ze heeft haar SPD afgerond en haar AA studie alleen theoretisch. Is bereid deze weer verder op te pakken.

  Contact opnemen

 • Relatiebeheerder (Ref.3063)

  Vrouw - midden 40 - Regio: Drenthe

  Nieuwsgierig, communicatief vaardig, correct, loyaal, ambitieus, "to the point”. Werkt nu al geruime tijd bij hetzelfde accountantskantoor, welke gestart zijn als administratiekantoor.. Hier heeft ze het niet meer naar haar zin en zoekt derhalve een ander kantoor.

  Contact opnemen

 • Accountant (Ref.3152)

  Man - Midden 50 - Regio: Zuid-Holland

  Man, midden 50. "Mensenmens", vaktechnisch goed onderlegd, pragmatisch, "voeten in de klei". Hij zoekt een nieuwe uitdaging bij een niet al te groot kantoor. Beschikt over ruime relevante werkervaring binnen MKB accountantskantoren.

  Contact opnemen

 • Accountant Medewerker (Ref.549)

  Man - midden 50 - Regio: Noord-Brabant

  Sociaal, vakgedreven, kwaliteitsgericht, klantgericht. Werkt momenteel als freelancer. Heeft hiervoor ruime (20 jaar) relevante werkervaring opgedaan, zowel binnen MKB kantoren als de Big Four.
  Staat open om aanvullend hierop een samenwerking met een MKB accountantskantoor aan te gaan (parttime). Hij zoekt idealiter een positie waarbij hij enerzijds met de klant bezig kan zijn, anderzijds vakinhoudelijk (kwaliteitsgericht).

  Contact opnemen

 • Accountant RA (Ref.3005)

  Man - begin 50 - Regio: Noord-Brabant

  Doorzetter (van de lange adem), vasthoudend, senioriteit, rustig, kwaliteitsbewust. Werkt nu 2 jaar in het bedrijfsleven, maar het reizen breekt hem op. Verder zoekt hij toch echt liever een accountantskantoor. In beide branches heft hij ervaring opgedaan. Een echte senior medewerker. Zoekt bij voorkeur een rol op vaktechniek, compliance, de praktijk of toetsingen (of een combinatie van deze onderdelen). 

  Contact opnemen

 • Accountant (Ref.3037)

  Man - begin 50 - Regio: Zuid-Holland

  Openhartig, sociaal, betrouwbaar, collegiaal, voorbereid. Heeft 16 jaar binnen een MKB accountantskantoor gewerkt als relatiebeheerder / accountant, Hij heeft het afgelopen jaar een uitstapje gemaakt naar het bedrijfsleven (advocatenkantoor), maar dit blijkt niet de juiste keuze te zijn geweest. Derhalve zoekt hij nu weer een passende functie bij een niet al te groot accountantskantoor.

  Contact opnemen

 • Accountant (Ref.3068)

  Man - midden 40 - Regio: Overijssel

  Rustig, meegaand, geïnteresseerd, benaderbaar, open, gestructureerd. Werkt nu 5 jaar bij een MKB accountantskantoor, maar zoekt bewust iets anders. Hiervoor heeft hij nog 17 jaar relevante ervaring elders opgedaan. Zoekt nu een niet al te klein MKB kantoor, waar hij zich zowel met klanten als de interne organisatie kan bezig houden.

  Contact opnemen

 • Accountant (Ref.585)

  Man - eind 40 - Regio: Gelderland

  Open, direct, analytisch, overtuigend, vertrouwenwekkend. Beschikt over 23 jaar relevante werkervaring. Heeft ruime ervaring in de audit. Is bezig met het opzetten van een eigen onderneming, welke mogelijk ondergebracht zou kunnen worden in een andere organisatie.

  Contact opnemen

 • Vennoot / Kantoorleider (Ref.411)

  Man - Begin 50 - Regio: Noord-Holland

  Overzichtelijk, daadkrachtig, transparant, ondernemerschap, pragmatisch, gestructureerd. Vele jaren ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Is na titel RA eigenlijk gelijk het bedrijfsleven ingerold. Heeft hier "zware" functies bekleed (als financieel directeur) bij zeer gerenommeerde organisaties. Werkt momenteel voor zichzelf als interim manager / adviseur bij verschillende organisaties. Wil toch nog eens de (uiteindelijke) stap naar de accountancy branche maken.

   

  Contact opnemen

werkenbijsra.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren