Over SRA

 

SRA is een netwerk van 370 zelfstandige mkb-accountantskantoren met 900 vestigingen in heel Nederland. SRA biedt de aangesloten kantoren kennis, middelen en ondersteuning. Hierdoor voeren de kantoren hun werkzaamheden efficiënt, effectief en altijd op hoog niveau uit.

 

En zo biedt ook een SRA-kantoor haar medewerkers hetzelfde wat een groot kantoor te bieden heeft. Zonder dat dit ten koste gaat van de betrokkenheid en persoonlijke sfeer.

 

Meer variatie

Variatie is één van de pijlers van SRA. Dit uit zich al in de diversiteit in branches en klanten waar onze kantoren voor werken. Dit vraagt natuurlijk wel om een bepaald type accountant of fiscalist. Eén die een hoge betrokkenheid bij ondernemers belangrijk vindt en op alle niveaus een gesprekspartner wil zijn. Een uitdaging, als je meer variatie zoekt in je baan.

 

Meer vrijheid

De andere pijler binnen SRA is vrijheid. Het maken van eigen keuzes is voor ons een belangrijk goed. Dat is ook iets wat ons onderscheidt van andere kantoren. Je bent manager van jouw eigen carrière. Je kiest voor de verantwoordelijkheid die goed bij je past. Jouw voorkeur en ideeën staan daarbij voorop. Wil je vennoot worden, ga je voor ondernemerschap of ben je tevreden met je huidige taken en verantwoordelijkheden? De keuze is aan jou.

 

 

Vacature Zoeken

Categorie
In de functie
In de provincie
zoeken
  • Top Vacature
    Gevorderd assistent-accountant
    Soest
  • 28-9-2020
    (startend) Controleider
    Assen

werkenbijsra.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren