Student

 

Als student heb je heel wat aan je hoofd zoals tentamens, scripties en het zoeken van een stageplaats. En dan is er de belangrijke vraag: wat ga ik na mijn studie doen?

 

Voordat je deze vraag goed kunt beantwoorden, moet je je al tijdens je studie het volgende afvragen: welke uitdaging zoek ik? In welk type organisatie kom ik het best tot mijn recht? Waar voel ik me thuis? Waar krijgt mijn ambitie de meeste ruimte? Welke ambitie heb ik eigenlijk? Welke werkgever biedt de beste kansen? Hoe kom ik erachter of de cultuur van een kantoor wel bij me past? Kortom: wat wil ik zélf eigenlijk?

 

De vragen zijn helder. Nu nog de juiste antwoorden vinden. Via stages en opdrachten krijg je al wel een beeld. En wij, als SRA, helpen je natuurlijk ook graag verder.Ontdek het werken bij een SRA-kantoor


Wat je obstakels zijn. Je kansen. Werken bij één van de 370 SRA kantoren biedt jou die ontdekkingstocht. Want wij zien werken als een avontuur. Met ruimte om te experimenteren, te leren én gewoon te doen. In een informele sfeer met een goede balans tussen werk en privé.

 

Met onderstaande video's krijg jij een beeld hoe het is om bij één van de SRA-kantoren te werken.

 Meer informatie

Op de website van SRA.nl vind je nog veel meer informatie voor studenten, zoals hoe het is om bij één van onze kantoren te werken, arbeidsvoorwaarden, carrièremogelijkheden, trainingen en stages.Contact

Zoek je een stageplaats of werkplek bij een SRA-kantoor? Neem dan contact met ons op:

 

Theo Reuters 

Theo Reuters
E treuters@sra.nl
T 030 656 60 60

    Mandy Geurtsen 

Mandy Geurtsen
E mgeurtsen@sra.nl
T 030 656 60 60

Vacature Zoeken

Categorie
In de functie
In de provincie
zoeken
  • 16-11-2020
    Gevorderd assistent accountant - Middelburg
    Middelburg
  • 16-11-2020
    (Assistent) Accountant Controlepraktijk
    's-Hertogenbosch

werkenbijsra.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren