Ervaring Carlijn Ezendam

Werkzaam bij KroeseWevers

''Op een open dag van Nyenrode Business Universiteit kwam ik op een stand van SRA in gesprek met één van de medewerkers. Het sprak mij enorm aan dat SRA zoveel keuze bood aan kwalitatief goede kantoren. Daarom heb ik besloten een afspraak te maken voor een intakegesprek.

 

Informele sfeer

Op het hoofdkantoor van SRA in Nieuwegein werd ik welkom geheten door twee SRA-medewerkers. Er heerste een informele sfeer en het intakegesprek verliep goed. Met behulp van diverse vragen werd er een algemeen beeld van mij geschetst. Hierbij werden vragen gesteld als: hoe ben je als persoon, wat is voor jou een 'ideale werkplek', welk soort collega's passen het beste bij je etc.

 

Naar aanleiding van mijn persoonlijke profiel werd er een passend kantoor gezocht dat voldeed aan de door mij gestelde voorwaarden. Binnen een week werd ik gebeld door SRA dat ze mogelijkheden voor mij hadden. Ik kreeg een uitgebreide beschrijving van deze kantoren en heb besloten een sollicitatiegesprek aan te gaan.

 

Doorgroeimogelijkheden

Het sollicitatiegesprek bij het SRA-kantoor KroeseWevers verliep perfect! Het was een informeel, interessant en vooral persoonlijk gesprek waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. KroeseWevers biedt volop doorgroeimogelijkheden, stelt je in de gelegenheid om zowel samenstel- als controlewerkzaamheden te verrichten en biedt vooral goede begeleiding in het leerproces.

 

Er volgde een tweede gesprek en van beide kanten was het duidelijk: dit zou leiden tot een arbeidscontract. Nu werk ik dankzij SRA nog steeds met veel plezier en enthousiasme bij KroeseWevers.''

Terug naar alle successen

Vacature Zoeken

Categorie
In de functie
In de provincie
zoeken
  • Top Vacature
    Controleleider/ (junior) manager
    Veenendaal
  • 20-03-2019
    Accountant voor de samenstelpraktijk
    Gorinchem

werkenbijsra.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren