Ervaring Diane den Dunnen-Nout

Werkzaam bij Demac Accountants / Consultants

''Na bijna 4 jaar bij een SRA-kantoor gewerkt te hebben, kwam ik tot de conclusie dat de uitdaging in mijn werk minder werd. Omdat ik altijd vooruit wil blijven denken en het belangrijk vind om plezier in werken te hebben, heb ik mijn CV op de website Werkenbijsra.nl geüpload. Al gauw werd ik gebeld door Barry de Wilde van SRA. Hij vroeg mij of ik op gesprek wilde komen.

  

Open en eerlijk

Het intakegesprek op het hoofdkantoor van SRA was open en eerlijk. Ik kreeg een goed beeld van de manier van werken bij een SRA-kantoor. Barry verzekerde mij ervan dat hij alleen een kantoor aan een kandidaat voorstelt, als hij daar een goed gevoel bij heeft. Omdat SRA zowel in het belang van hun leden als in het belang van de kandidaten werkt. Deze aanpak sprak mij enorm aan.

 

Vervolgens werd ik al vrij snel gebeld door Barry, omdat hij in DEMAC Accountants en Consultants een geschikt kantoor had gevonden. Voordat hij het kantoor aan mij wilde voorstellen, is hij er eerst zelf op bezoek geweest. Ook ik raakte enthousiast en ben op sollicitatiegesprek gegaan. Dat verliep goed. Ik voelde me op mijn gemak en ik kreeg de indruk dat het een kantoor is dat haar medewerkers voldoende ruimte geeft om zichzelf te ontwikkelen.

 

Weloverwogen keuze

Er volgde een tweede gesprek, dat opnieuw prettig verliep. In de tussentijd had Barry echter nog een ander kantoor aan mij voorgesteld, omdat hij wilde dat ik een weloverwogen keuze zou maken. Ook bij dat kantoor ben ik op gesprek geweest, maar ik heb toch voor DEMAC gekozen.

 

Tot op heden heb ik geen spijt. De keuze voor DEMAC is goed geweest, ik heb de uitdaging in mijn werk weer teruggevonden. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van en het contact met SRA. Dankzij SRA ben ik bij DEMAC terechtgekomen en heb ik weer plezier in mijn werk! Vandaar dat ik waar ik maar kan, iedereen die een baan zoekt of een overstap overweegt, adviseer om contact op te nemen met SRA!''

Terug naar alle successen

Vacature Zoeken

Categorie
In de functie
In de provincie
zoeken
 • Top Vacature
  Controleleider/ (junior) manager
  Veenendaal
 • 20-03-2019
  Accountant voor de samenstelpraktijk
  Gorinchem
 • 20-03-2019
  Controleleider
  Goes, Middelburg, Terneuzen

werkenbijsra.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren