Ervaring Rianne Hogervorst

Voormalig student accountancy duaal Hogeschool Utrecht

"Na twaalf sollicitatiebrieven en tien afwijzingen begon de moed me in de schoenen te zakken. Toen wees een vriendin mij op SRA dat bemiddelt tussen de bij hun aangesloten kantoren en werknemers. Zij had een gesprek gehad met een van de medewerkers van SRA en had binnen een maand een nieuwe baan. Dus heb ik mijn CV en motivatie online ingevuld en wachtte de reactie af.

 

Binnen twee dagen werd ik opgebeld door Barry de Wilde of ik langs kon komen. Direct een afspraak gemaakt en een leuk gesprek gehad. Barry vertelde me wat SRA deed voor de bij hun aangesloten kantoren en hij legde uit wat hij voor mij kon betekenen. Hij liet al doorschemeren dat hij misschien een geschikt kantoor voor mij wist. Ook gaf hij me nog enkele nuttige sollicitatietips mee. Met nieuwe hoop liep ik het SRA-Bureau in Nieuwegein uit.

 

Verlossende woord

In de weken die volgde hield Barry mij op de hoogte van de stand van zaken. Uiteindelijk kon hij mij het goede nieuws melden dat hij een gesprek voor me had geregeld bij een kantoor. Nadat ik daar op gesprek was geweest, kreeg ik al snel het verlossende woord te horen van Barry: ik was aangenomen! En ik werk nog steeds met veel plezier bij dit kantoor.

 

Kortom, SRA heeft voor mij binnen anderhalve maand een nieuwe baan weten te vinden. Waar ik zelf na vier maanden nog niet eens een gesprek had weten te krijgen. Nogmaals, alle medewerkers van SRA, heel hartelijk bedankt voor jullie inzet.''

Terug naar alle successen

Vacature Zoeken

Categorie
In de functie
In de provincie
zoeken
  • Top Vacature
    Controleleider/ (junior) manager
    Veenendaal
  • 20-03-2019
    Accountant voor de samenstelpraktijk
    Gorinchem

werkenbijsra.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren