Ervaring Borrie Accountants

Pieterjan Kazen

"Via werkenbijsra.nl en de bemiddeling vanuit SRA-HRM zijn wij in contact gekomen met sollicitant Thessa van Hooijdonk. Ze is op 1 juni bij ons gestart, in de zomerperiode en ruim voor de start aan Nyenrode. Dit omdat ze graag in de vakantieperiode al haar eerste werkervaring wilde op doen. In aanvulling daarop heeft ze in de zomerperiode een boekhoudcursus gevolgd. Dit geeft wel aan hoe enorm gemotiveerd ze is.

 

Om haar kennis te laten maken met het accountantsvak heeft ze de eerste periode vooral administratieve werkzaamheden voor klanten verricht. Dit om eerst goed de basis te begrijpen en onder de knie te krijgen en inmiddels langzaam aan bouwen wij de werkzaamheden die zij doet uit; in samenstelopdrachten en het mee draaien op controleopdrachten. Dit bevalt van beide zijde erg goed.

 

Al bij de sollicitatiegesprekken hebben wij Thessa gemeld dat wij een platte en open organisatiecultuur kennen en dat medewerkers al snel veel verantwoordelijkheid krijgen voor de uit te voeren taken die ze opgedragen krijgen. Thessa heeft dit erg goed opgepakt en laat zien dat ze heel goed past in deze cultuur (vragen stellen als het nodig is maar ook zelf initiatief nemen)."

Terug naar alle successen

Vacature Zoeken

Categorie
In de functie
In de provincie
zoeken
 • Top Vacature
  Controleleider/ (junior) manager
  Veenendaal
 • 20-03-2019
  Accountant voor de samenstelpraktijk
  Gorinchem
 • 20-03-2019
  Controleleider
  Goes, Middelburg, Terneuzen
 • 20-03-2019
  Controleleider
  Roosendaal

werkenbijsra.nl maakt gebruikt van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren